Lehký, svěží oběd

4. října 2014 v 17:07 | Amálka |  > Amálka za plotnou
Mým oblíbeným jídlem jsou saláty, doplněné různými sýry, přičemž jednoznačně vede kvalitní mozzarella. Mohla bych se ujíst po čerstvých rajčatech ze zahrádky, ale když zrovna nejsou, vybírám si v obchodě alespoň takové, které voní. Jak tedy vypadá můj běžný oběd v práci? V biopotravinách si koupím dobrý celozrnný chléb, ten nakrájím na plátky, namažu farmářským máslem, nato pak dám zelený salátek s rajčaty, které jsem předtím promíchala s olivovým olejem a trochou himalájské soli a navrch pokladu na kolečka nakrájenou mozzarellu. Zelený salát různě obměňuji, tady na obrázku je jeden z mých nejoblíbenějších, a to polníček. Někdy si oběd dochutím italským kořením s feferonkou, jindy doplním čerstvou bazalkou.


 

2 lidé ohodnotili tento článek.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama